Tegenwoordig heeft 90% van de Nederlandse huishoudens een computer met internet verbinding. Hiervan zoekt 80% via internet naar de beste leverancier voor hun aankopen. Genoeg reden om een eigen website te hebben. Daar komt bij dat u met uw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week reclame maakt voor uw bedrijf, onderneming, club of instelling.

Wilt u een website ontwikkelen die past bij uw product, uw bedrijf of uw instelling? Kies dan voor Scalileo. Wij begeleiden u van begin tot eind in het maken van de website. Uw wensen vertalen wij in uw website.
Bij Scalileo wordt u volledig eigenaar van uw Website/Webwinkel er zijn geen verborgen maandlasten. U weet precies waar u aan toe bent. Scalileo draagt het copyright aan u over.

Scalileo maakt meestal gebruik van een zogeheten Content Managing System (CMS). Met een CMS kunt u uw website zelf onderhouden. U hoeft daarvoor geen technische kennis te hebben van HTML, PHP, JavaScript, MySQL, enzovoort. U kunt uw website via uw internetbrowser beheren zonder dat u daarvoor extra software op uw computer hoeft te installeren. Teksten, plaatjes, links, u kunt het allemaal zelf toevoegen en bewerken.

Joomla - Drupal en Website Baker zijn de CMS systemen die wij toepassen. Deze systemen zijn op basis van 'open source'. Joomla - Drupal en Website Baker worden ontwikkeld door duizenden vrijwilligers. Doordat er zoveel mensen aan deze projecten werken zijn de kwaliteit, mogelijkheden, stabiliteit en betrouwbaarheid veel groter dan van een commercieel pakket. Bovendien hoeft u geen dure licentiekosten te betalen.

Scalileo ontwerpt zelf alle Template's, ook voor Joomla - Drupal en WebsiteBaker geheel in de door u gekozen stijl voor u site.

Uiteindelijk zult u een betaalbare en professionele website krijgen die geheel aan uw wensen voldoet.